Sastamalan

Vapaaseurakunta

Sastamalan Vapis Blogi Sastamalan Vapaaseurakunta YT Sastamalan Vapaaseurakunta Insta Sastamalan Vapaaseurakunta Face

Vuodesta

1963

Sastamalan Vapaakirkko

Sastamalan Vapaaseurakunta

Sastamalan Vapaakirkko

Tervetuloa Sastamalan Vapikseen


Koti, jossa on elämää ja toimintaa. Koti, jossa voit osallistua. Koti
– lupa istua ja kuunnella. Koti, jonne voit palata tai tulla ensimmäisen kerran. Koti, jota kutsumme sinut yhdessä rakentamaan, on Sastamalan Vapaaseurakunta.

Toivomme jokaisen löytävän henkilökohtaisen suhteen Jeesukseen, sekä tien hengelliseen kotiin.

Tervetuloa mukaan, käy kodiksi tai vierailulla; tilaisuudet on järjestetty sinua varten ja kahvitkin keitetään melkeinpä joka sunnuntai.


Kodin ilmapiiriä rakentamassa

Jani Lindroos, seurakuntatyöntekijä

Isä meidän, joka olet taivaissa. Pyhitetty olkoon sinun nimesi. Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi, myös maan päällä niin kuin taivaassa. Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme. Ja anna meille meidän syntimme anteeksi, niin kuin mekin anteeksi annamme niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet. Äläkä saata meitä kiusaukseen, vaan päästä meidät pahasta. Sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Aamen.

Minun tarinani

Jokaisella meillä on oma tarinamme. Kaikki tarinat ovat ainutlaatuisia. Jokaisella meillä Jeesus on tullut niiden osaksi eri vaiheessa ja eri tavalla. Minun tarinani on ylläpitämämme blogi, johon lisätään pikkuhiljaa koskettavia kertomuksia elävästä elämästä.

Seurakuntamme ylläpitää myös kahta muuta blogia. Viikon varrelta -blogi sisältää vaihtelevia seurakuntalaistemme kirjoituksia mm. ajankohtaisista asioista. Lisäksi blogi Papin sydämeltä on puhtaasti seurakuntamme paimenen, Jani Lindroosin, aikaansaannos. Jostakin näistä kirjoituskokoelmista löytyy varmasti jotakin sinulle. Kirjoitusaiheista kannattaa myös kertoa toiveita.

Sastamalan Vapaaseurakunta Blogi

Kirpputori Valonpilkku


Tule tekemään löytöjä monipuolisesta valikoimastamme! Voit olla varma siitä, että tulot menevät hyvään tarkoitukseen seurakunnalle.


  • Käyntiosoite: Pikkusuonkatu 5A
  • Postinumero: 38200 Sastamala
  • Puhelin: (044) 5112907

Kirpputori ottaa myytäväksi ehjää tavaraa lahjoituksina. Ota lahjoitusasioissa yhteyttä Hannu Vesaseen 044 5133500

Kirjamyyntipiste


Kirkkosalin sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä sijaitsee seurakunnan myyntipiste, josta voi ostaa muun muassa Raamattuja, hengellistä kirjallisuutta, CD-levyjä, adresseja ja postikortteja. Kirjapisteen hoitajalta voi myös tilata kokousäänitteitä.